Parhaat kesämeikit ja iho meikkikuntoon

Näin kevään ja kesän tullen on syytä päivittää hieman meikkivarastoja, sillä eri värisiä meikkivoiteita tarvitaan. Meikki voi olla kevyempää ja samalla ruskeampaa, sillä aurinko antaa nopeasti  lähes Meikit kesäksi tiedä viimeisin kesämuotijokaiselle ihopigmentille pirteän ja nätin rusketuksen. Pistä siis kesäksi sivuun kaikki talven jälkeen jääneet peittävät ja paksut meikkivoiteet sekä mattapuuterit. Kesäksi tarvitaan jotain uutta, ihanaa, kaunista ja trendikästä. Ihon pitää antaa säihkyä kesäisin!

Mikä sitten sopii parhaiten kesäihoon meikkaamiseen? Kosmetiikkamarkkinat tuovat joka vuosi jotain pientä uutta kauppojen hyllyille ja monella menee sormi suuhun, että mitä pitäisi ostaa. Monet tyytyvät vanhaan, tuttuun ja turvalliseen mikä siis voi hyvinkin olla toimiva vaihtoehto. Mutta entäpä jos haluaa kokeilla jotain uutta? Mistä ihmeestä tietää mikä sopii ja mikä ei? Toki voit käyttää kaupan testeriä, mutta se ei vielä sano koko totuutta. Meikinalusvoiteina voit hyvin käyttää keveitä ja säkenöiviä värejä, kuten pronssin tai aprikoosin hohtoisia. Kulta puolestaan tuo hyvin aurinkoa saaneen ihon nätisti esiin ja aprikoosi/pronssi värit taas sopivat iholle kuin iholle. Tämä on siis kesän kuumin juttu ja muoti kun muuttuu niin kovaa vauhtia, että ensikesänä on odotettavissa taas jotain uutta.

Jos olet etsimässä silmämeikkiä voit kokeilla voidemaisia luomivärejä ja kannattaa miettiä haluaako vedenpitävää vai ei. Näillä saa silmiin ja ripsiin kauniita vivahteita ja etenkin suurena plussana vedenpitävissä luomiväreissä on se, että ne kestävät hieman rankemmankin vesisateen eivätkä putoa saman tien pois. Voit käyttää luomiväreissä neutraaleja värejä tai myös kirkkaampia värejä, jotka todella piristivät ja tuovat seksikkyyttä ja sähäkkyyttä esille paremmin. Vaalean violetti kun näyttää fantastiselta varsinkin kesällä ihon saadessa kauniin värin auringosta. Mikäli et halua sähäkkyyttä niin pysyttele vanhoissa ja neutraaleissa väreissä, mutta suuri suositus on ainakin kokeilu. Ethän koskaan tiedä millaisia helmiä joukosta löytyy. Ja kesällä pitää uskaltaa kokeilla, talvella voidaan taas mennä vanhan kaavan mukaan!Sopiva kesämeikki ja kesämuoti

Mutta sitten, jatketaan vielä hieman tätä isommalla ongelmalla mikä on ikävä kyllä lähes jokaisella naisella edessä nimittäin kuiva iho. Miten sinä olet selättänyt kuivan ihon tai muut iho-ongelmat? Stressi, epäpuhtaudet yms. aiheuttavat jokaiselle jossain elämän vaiheessa ihoon ongelmia. Monet kaipaavat vinkkejä ihonhoitoon ja useammat ovat jo kokeilleet kaikkea. Mutta mikä avuksi jos mikään ei auta? Tärkeintä on olla perillä omasta ihotyypistään ja jokaiselle löytyy kyllä oikeat tuotteet. On erittäin suotavaa käydä alan asiantuntijalla selvittämässä millaista tyyppiä oma iho edustaa, sillä siitä on huomattavasti apua meikin ja voiteiden valitsemisessa. Mikäli kärsit pahasta aknesta ja olet kokeillut kaikkea, kannattaa turvautua ihotautilääkärien puoleen, nykyään kun on kehitetty lääkkeitä, jotka poistavat aknen suurelta osalta loppuiäksi. Tosin näihin lääkkeisiin liittyy yleensä kovia sivuoireita ja kuuri rasittaa elimistöä kovasti. Tässä tapauksessa kuitenkin lääkärin konsultointi on paikallaan. Mutta ihospesialistin käynnillä pääset jo yllättävän pitkälle, mikäli kyse on ”perusongelmasta” ja sopivan tyyppiset meikit, voiteet yms. löytyvät 100 % varmasti!

Leave a Reply