Pukeutuminen kesällä – miten pukeutua ja miten ei?

Kesäkuu on jo yli puolessa välissä ja juhannus lähestyy kovaa vauhtia. Ainakin osa on jo päässyt nauttimaan kauniista Suomen kesäsäästä, vaikka hellelukemissa ei vielä olla oltu kuin muutamalla paikkakunnalla. Lämpöisiä päiviä ei myöskään vielä toistaiseksi ole ollut niin montaa kuin yleensä tähän aikaan. Talvivaatteet ovat kuitenkin jo muinaishistoriaa ja monet ovat kaivaneet jo pienempää vaatetusta päälle. Kesäsateiden takia kuitenkin kannattaa vielä pitää takkia hollilla, sillä koskaan ei tiedä onko sille käyttöä.

Kesä & PukeutuminenMikä on sitten tämän kesän kuumin juttu mitä naisten pukeutumiseen tulee? Millainen on varma, toimiva ja hyvä tyyli kuljeskella kauniina kesäpäivänä. Lyhytlahkeiset shortsit ovat kuuminta muotia ja näyttävät hyvältä lähes kenen tahansa päällä. Jos haluaa tuttua ja turvallista niin farkkushortsit ovat se ehkä yleisin ja käytetyin vaihtoehto ja jos taas haluaa vaihtelua ja jotain hieman villimpää kannattaa suosia nahkashortseja. Väriksi käy mikä tahansa, mutta kuumalla ilmalla mustaa väriä ei voi suositella. Farkkushortsien kanssa sopii oikein mainiosti voimakkaan värinen toppi, joka tekee kokonaisuudesta upean. Kenkien väriksi sopivat hyvin räväkät värit ja niitä voi yhdistellä joko pukeutumalla saman sävyisiin vaatteisiin tai sitten käyttämällä esimerkiksi topin värinä jotain rauhallista sävyä. Todella standardi pukeutumistyyli, mutta taatusti toimiva kuumimmillakin keleillä ja saattaa se toimia myös vastakkaisen sukupuolen silmään. Kesämekko on myös tyylikäs monen makuun, värinä toimii hyvin keltainen tai punainen. Muistakaa myös, että kesämeikit ovat erikseen ja tyylikäs nainen käyttää meikkejä, jotka sopivat vaatetukseen.

Mitä pukeutumistyyliä sitten tulisi välttää? Jokaisellahan on oikeus omiin mielipiteisiin ja tyyli on aina vapaa, mutta jotain tiettyjä tyylejä kannattaa välttää ainakin tyylikonsulttien mukaan. Älä missään nimessä käytä tennissukkia ja sandaaleja samaan aikaan, ilman sukkia jalat saavat tuulettua ja pysyvät mukavan viileänä. Liian lyhyitä hameita näkee myös paljon naisten päällä, sen voi kuitenkin jokainen itse päättää onko se moka vai ei. Hameessa olisi kuitenkin hyvä pystyä kumartumaan ilman, että alusvaatteet näkyvät. Älä myöskään pukeudu liian pieniin vaatteisiin, koska se ei ole tyylikästä, ylipienet shortsit eivät imartele ketään ja saavat usein käyttäjän näyttämään lihavammalta kuin mitä tämä todellisuudessa on. Myöskään paidan alta tursuava kaljamaha ei näytä mitenkään kovin hyvältä. Miesten näkee usein kulkevan ilman paitaa kaupungillakin mikä ei ole tyylikästä eli paidat kannattaa pitää päällä jos liikkuu muualla kuin rannalla, lenkkeilee, mökkeilee tai muuta vastaavaa jossa paidan voi jättää pois päältä. Valkoisten legginsien ja lyhyen paidan kombinaatio ei toimi eikä varsinkaan imartele ketään, joten niistä kannattaa suosiolla pysytellä kaukana.

 

 

Leave a Reply